top of page
naamloos3.png

Over ons

 

MKKozijntechniek is opgericht in 2009. John Maliepaard en Jan Kaat hebben de handen in elkaar geslagen en zijn begonnen met hun eigen bedrijf: MKKozijntechniek. Dit bedrijf kenmerkt zich door ambachtelijk werk, snelle levertijden en maatwerk.
 
Bij MKKozijntechniek wordt ambachtelijk gewerkt. Dit betekent dat elk product uniek is, doordat wij aan elk product, tijdens het gehele proces, individuele aandacht schenken.
 
Mede hierdoor leveren wij maatwerk en kunnen wij dit maatwerk garanderen. Dit geeft dat de klant een grote keuze heeft in het samenstellen van kozijn, raam of deur.
Door de jaren heen heeft MKKozijntechniek laten zien snelle levertijden te hanteren. Bij ons heeft u kwaliteit en snelheid!
In memoriam
Met grote verslagenheid hebben we op 27 mei 2020 afscheid moeten nemen van John Maliepaard. Een lege plek blijft achter... Vanaf de oprichting van ons bedrijf heeft John zich met toewijding en grote nauwkeurigheid ingezet voor ons bedrijf. Hij was altijd bereid iedereen met raad en daad terzijde te staan. Wij zullen zijn werk en gedachtegang in het bedrijf MKKozijntechniek voortzetten. 
bottom of page