top of page

Maatwerk 

naamloos.png
Inmeetservice en advies op locatie

MKKozijntechniek komt graag bij de klant thuis of op locatie langs om mee te denken met uw project. Daarnaast is het ook mogelijk om thuis of op locatie gebruik te maken van onze inmeetservice. Zo bent u er zeker van dat het maatwerk klopt en de uiteindelijk geleverde producten passend zijn. Uiteraard denkt MKKozijntechniek ook graag mee met de mogelijkheden in of rond uw huis, pand of locatie. 

naamloos.png
Doornemen wensen met de klant

Voor elke deur, kozijn of raam zijn er talloze mogelijkheden. MKKozijntechniek denkt graag met u mee, zodat u uiteindelijk de juiste keuzes kunt maken. Doordat wij ambachtelijk werken, is er bij MKKozijntechniek ook ontzettend veel mogelijk. Al onze projecten gaan bij elk onderdeel van het proces letterlijk door onze handen, zodat wij aan heel veel wensen kunnen voldoen. 

naamloos.png
Offerte

Nadat alle wensen zijn besproken, wordt er door MKKozijntechniek een offerte gemaakt. Deze offerte bevat, naast een prijsaanbod, ook een schematisch overzicht van het uiteindelijk project. Hierdoor ziet u snel en overzichtelijk waar het prijsaanbod voor staat en komt u niet voor verrassingen te staan. 

naamloos.png
Productie

Het project wordt in samenspraak met de klant geproduceerd. Dit betekent dat u als klant nauw betrokken bent met het product, zodat u weet hoe en wanneer het project geproduceerd kan en zal worden. Deze productie vindt ambachtelijk plaats, zodat met professionele nauwkeurigheid uw product de aandacht krijgt die het verdient en u uiteindelijk mag genieten van het door ons geleverde werk.

bottom of page